Klanten

Interactive Intelligence
Interactive Intelligence is wereldwijd leverancier van software en cloud services voor samenwerking, communicatie en customer engagement. Krakeling Communicatie is verantwoordelijk voor de PR in Nederland en België de PR en ondersteunt bij marketing communicatie. Wij schrijven persberichten, blogs, artikelen en verzorgen incidenteel vertalingen voor marketingmateriaal.
Reinstaat schoonmaakbedrijf
Reinstaat is een schoonmaakbedrijf waar kwaliteit en verantwoord ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Krakeling Communicatie ondersteunt de interne en externe communicatie met ideeën en concrete acties als folders, personeelsbijeenkomsten, mailings en nieuwsbrieven.
FRISS
Friss levert internationaal software aan verzekeringsmaatschappijen en financiële dienstverleners voor het opsporen van fraude. Krakeling Communicatie haalt kennis, opinies en verhalen uit de organisatie en zet deze om in blogartikelen, whitepapers en columns.
Universiteit van de Geit
Universiteit van de Geit is de locatie voor gastvrijheid en wijsheid op Boerderij Breevoort in Hoogland. Pakweg 1000 melkgeiten vormen het décor voor vergaderingen en bijeenkomsten. Krakeling Communicatie adviseert over de communicatie, schrijft af en toe teksten en is vooral een stok achter de deur om de continuïteit te waarborgen.
Studio C architecten
Studio C architecten is het architectenbureau van Christian Bouma. Krakeling Communicatie ondersteunt bij de kwartaalnieuwsbrief met aanjagen, redigeren van teksten en het verzorgen van de emailing.
De Gemeenteraad van Zeist heeft behoefte aan eerdere en directere communicatie met de inwoners die zij vertegenwoordigen. Krakeling Communicatie schreef de visie en strategie en een concreet plan van aanpak.
Ecodrain Nederland
Ecodrain is een startende ondernemer met een energie- en milieubesparend product waarmee warm gebruikt douchewater slim wordt ingezet voor het verwarmen van nieuw douchewater. Krakeling Communicatie geeft marketingcommunicatie-advies op maat.
De Gemeente Lingewaal ligt tussen de Linge en de Waal en heeft een kleine gemeentelijke organisatie. Krakeling Communicatie levert naar behoefte ondersteuning in de communicatiewerkzaamheden, onder meer de voorbereiding voor de speeches van de burgemeester.
MVO-klanten
Krakeling Communicatie zet zich regelmatig belangeloos in voor maatschappelijke organisaties.
Stichting Eet Mee!
Stichting Eet mee! brengt via etentjes thuis vrijblijvend mensen bij elkaar die behoefte hebben aan een goed gesprek en nieuwe contacten. Krakeling Communicatie is verantwoordelijk voor het redigeren van de jaarberichten en geeft strategisch communicatieadvies.
Stichting Samen voor Zeist
Samen voor Zeist zet zich in voor het bij elkaar brengen van maatschappelijke organisaties en bedrijven/organisaties die vorm willen geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid. Jaarlijks is er de Zeister Beursvloer waar vraag en aanbod elkaar vinden. Krakeling Communicatie is actief deelnemer op de beursvloer, vervult de rol van bemiddelend hoekvrouw en adviseert over de communicatie.
NPV Zeist
De NPV-afdeling Zeist biedt vrijwillige thuiszorg in de terminale fase. Krakeling Communicatie denkt mee en adviseert over de communicatie.